Cala Morlanda es recupera de la ventada

La brigada municipal i treballadors de l’empresa de neteja comencen a retornar la zona a la normalitat

 

La zona de Cala Morlanda ha estat una de les més afectades per les escomeses del temporal Glòria al nostre municipi. Juntament amb s’Illot, els carrers morlanders encara patien ahir els efectes en forma de brutor, branques, pedres de grans dimensions i molt de fang acumulat. Treballadors de la brigada municipal i de l’empresa de neteja feien feina avui per reparar els desperfectes amb pales i la col·locació de contenidors per ús de tothom, a fi d’aconseguir un retorn a la normalitat en qüestió d’hores.

Molts veïnats trescaven ahir amb el seus telèfons mòbils intentant comunicar els distints despecfectes a les assegurances per les pertinents visites. De fet el consistori explicava que moltes de les cases de la primera línea del passeig peatonal que va des de Cala Morlanda a s’Illot, havien quedat afectades en major o menor mesura.

En una publicació a Facebook el propi Ajuntament informava que: “A s’Illot i Cala Morlanda des de primera hora del dematí, treballadors de la brigada municipal i de l’empresa de neteja fan feina per reparar desperfectes i intentar retornar la normalitat als carrers i passeig després del temporal. S’han instal·lat diversos contenidors perquè els veïnats puguin disposar d’ells. Tenim molts desperfectes a la costa que anirem arreglant al llarg d’aquests dies així com també molts camins i camades. Un cop més vos demanam paciència i comprensió. Gràcies”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad