Tens fotos de quan anaves a l’institut?

Podeu enviar-les digitalitzades a la direcció de correu electrònic 50anysmossen@iesmossenalcover.cat o dur-les en persona

 

L’institut Mossèn Alcover ha posat en marxa un exercici de memòria. Aprofitant que enguany celebra el seu primer mig segle d’existència (primer a l’antic quarter militar que estava devora l’estació de trens, i després a l’actual edifici a mitjans dels anys 70) l’organització dels actes de commemoració cerca totes aquelles fotografies d’alumnes que puguin constituïr un record per contar com ha estat l’evolució, física i acadèmica, de tots aquests anys. “Vàreu ser alumnes del Mossèn? Necessitam les vostres fotos!” és l’eslógan.

Tots aquells que conserveu idò algun record d’una viatge d’estudis, una classe o simplement jugant a bàsquet al pati, podeu enviar-les digitalitzades a la direcció de correu electrònic 50anysmossen@iesmossenalcover.cat. Si vos fa vessa o no teniu un escàner adient per ca vostra, també les podeu dur tant a la consergeria com a la biblioteca, on les rebran i faran la feina de passar-les al format digital.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad