Tens fotos de quan anaves a l’institut?

Podeu enviar-les digitalitzades a la direcció de correu electrònic 50anysmossen@iesmossenalcover.cat o dur-les en persona

 

L’institut Mossèn Alcover ha posat en marxa un exercici de memòria. Aprofitant que enguany celebra el seu primer mig segle d’existència (primer a l’antic quarter militar que estava devora l’estació de trens, i després a l’actual edifici a mitjans dels anys 70) l’organització dels actes de commemoració cerca totes aquelles fotografies d’alumnes que puguin constituïr un record per contar com ha estat l’evolució, física i acadèmica, de tots aquests anys. “Vàreu ser alumnes del Mossèn? Necessitam les vostres fotos!” és l’eslógan.

Tots aquells que conserveu idò algun record d’una viatge d’estudis, una classe o simplement jugant a bàsquet al pati, podeu enviar-les digitalitzades a la direcció de correu electrònic 50anysmossen@iesmossenalcover.cat. Si vos fa vessa o no teniu un escàner adient per ca vostra, també les podeu dur tant a la consergeria com a la biblioteca, on les rebran i faran la feina de passar-les al format digital.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad