Primera ‘Fira de les Dones de Manacor’ per crear sinergies amb les institucions públiques

Serà el proper 7 de març al claustre i dividida en tres sectors: artesania, gastronomia i entitats socials per la igualtat

 

Aquest dimarts matí la regidora i la tècnica d’Igualtat, Carme Gomila i Marga Gelabert, respectivament, han presentat la primera Fira de les Dones de Manacor, que tendrà lloc el dissabte 7 de març, vigília del Dia Internacional de les Dones, entre les 9,30 i les 19 hores al claustre. Estarà dividida en tres sectors: un primer dedicat a les dones artesanes, un segon sector dedicat a les dones relacionades amb la gastronomia, i un darrer sector dedicat a les entitats socials amb projectes per la igualtat.

A més, durant la jornada es donaran diverses activitats complementàries, com un vermut al migdia amb el grup Río Ciclo o el tancament de la fira amb Jo Jet i Maria Ribot a la Institució Alcover. L’objectiu és clar, mostrar el potencial de la dona en tots els àmbits i crear xarxa entre elles i les institucions públiques.

Segons Gomila, “volem animar a les dones artistes del municipi i d’arreu de Mallorca a col·locar la seva parada a la fira, és molt important donar visibilitat a les dones comerciants i generar teixit entre elles”. A més, ha explicat que el departament d’Igualtat ha tingut una reunió prèvia amb dones artistes del municipi i amb entitats socials per tal d’explicar el projecte, veure la rebuda que pot tenir i recollir recomanacions.

Les inscripcions es poden realitzar a partir d’avui i fins al dia 17 de febrer. Dependent d’aquestes, i en el cas que el Claustre es veiés desbordat, s’utilitzaria la plaça del Convent per l’ampliació de la zona de paradetes. La Fira de les Dones serà l’activitat central de commemoració del Dia Internacional de la Dona.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad