Les ones enfonsen algunes barques del mollet de s’Illot

El temporal Glòria ha deixat malmès el mollet de s’Illot. Les ones que han anat pegant amb força durant tot el dia d’avui, han afectat tant a Cala Morlanda com a alguns carrers i la platja de Cala Moreia. Això ha fet que almenys quatre barques que es trobaven a la part del moll més proper a la mar, hagin estat arrossegades per les ones mar endins. Dues d’elles han estat tretes pel propi temporal cap a la platja, mentre que entre dues i tres més no han pogut ser rescatades i han acabat enfonsant-se. Aquí en teniu algunes de les imatges del dia a s’Illot.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad