El temporal deixa sense fruita un conegut supermercat manacorí

Part i Banda

El temporal de pluja i vent no tan sols ha afectat a les carreteres mallorquines, sino que també ha perjudicat el transport marítim. Fruit d’això hi ha hagut una coneguda cadena de supermercats amb franquícies a Manacor, que ha patit de ple les conseqüències. D’aquesta manera, avui migdia les seves prestatgeries de fruita i verdures presentaven un aspecte desolador, amb imatges d’un altre temps i un altre país; només una mica de remanent d’altres dies servia per mantenir una mica la calma a l’espera que el temps millori.

Una situació que ha volgut denunciar Apaema, l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca: “Fa mal temps i les comunicacions marítimes es compliquen. Com que el nostre model alimentari depèn un 85% de l’exterior, passen coses tan preocupants com aquesta. Apostar per enfortir la sobirania alimentària, la producció local, diversa i a petita escala, no és un eslògan: és una qüestió de seguretat”, expliquen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad