El temporal deixa sense fruita un conegut supermercat manacorí

Part i Banda

El temporal de pluja i vent no tan sols ha afectat a les carreteres mallorquines, sino que també ha perjudicat el transport marítim. Fruit d’això hi ha hagut una coneguda cadena de supermercats amb franquícies a Manacor, que ha patit de ple les conseqüències. D’aquesta manera, avui migdia les seves prestatgeries de fruita i verdures presentaven un aspecte desolador, amb imatges d’un altre temps i un altre país; només una mica de remanent d’altres dies servia per mantenir una mica la calma a l’espera que el temps millori.

Una situació que ha volgut denunciar Apaema, l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca: “Fa mal temps i les comunicacions marítimes es compliquen. Com que el nostre model alimentari depèn un 85% de l’exterior, passen coses tan preocupants com aquesta. Apostar per enfortir la sobirania alimentària, la producció local, diversa i a petita escala, no és un eslògan: és una qüestió de seguretat”, expliquen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad