Dibuixos de festes populars per tranquilitzar les urgències pediàtriques

És un projecte de l’associació sense ànim de lucre ‘Na Marga somriu’ amb dibuixos de la portenya Àngela Amer

 

La zona d’urgències pediàtriques de l’Hospital de Manacor compten des de fa unes setmanes amb una decoració ben especial. Es tracta de dibuixos que il·lustren tradicions mallorquines i manacorines com els dimonis o la dama dels Cossiers. Una forma molt didàctica i alhora entretinguda de tranquilitzar el pacients més petits i ajudar-los a passar millor la seva visita al centre hospitalari.

Avui la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, visita la decoració que l’entitat Na Marga Somriu ha promogut a l’àrea. El projecte, amb el qual es vol contribuir a una atenció més humana, ha estat realitzat per la dissenyadora i il·lustradora de Porto Cristo, Àngela Amer, i té per tema central les festes populars dels municipis de l’àrea d’influència de l’hospital.

Na Marga Somriu és una associació sense ànim de lucre creada en memòria de la periodista mallorquina Marga Cañellas, amb la que es vol fer realitat el seu desig de fer més humans els hospitals i contribuir així a fer més sostenible l’experiència dels malalts com a via per ajudar a la seva recuperació.

Print Friendly, PDF & Email