L’Ajuntament demana precaució per les pluges al municipi i els seus voltants

Les pluges continuades caigudes ahir i avui sobre Mallorca i provocades per la borrasca Glòria han desbordat aquest dematí cinc torrents i han obligat a tallar sis carreteres mallorquines, segons ha informat el Servei d’Emergències 112. Entre elles la de Sant Llonenç-Són Carrió des del quilòmetre 1 al 5,5 (Ma-4022), la de Manacor-Sa Comuna (Ma-3321) o la de Manacor-Cales de Mallorca (Ma-4015). A més de moltes dificultats per circular entre Sant Llorenç i Porto Cristo i per la carretera vella de Sant Llorenç des de Manacor.

De fet el propi consistori manacorí demana a hores d’ara molta precaució i recomana que “fins al migdia evitau zones de perill, com ponts, passos d’aigua, etc. i, si és possible, no sortiu de casa o del lloc de treball fins que el temps calmi”, comenta. Per altra banda, la imatge més preocuant s’està donant a primeres hores a Son Carrió, on el torrent va ple i els veïnats recorden nerviosos les inundacions del passat 1 d’octubre de 2018.

Fotografia de Biel Capó

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad