L’Ajuntament demana precaució per les pluges al municipi i els seus voltants

Les pluges continuades caigudes ahir i avui sobre Mallorca i provocades per la borrasca Glòria han desbordat aquest dematí cinc torrents i han obligat a tallar sis carreteres mallorquines, segons ha informat el Servei d’Emergències 112. Entre elles la de Sant Llonenç-Són Carrió des del quilòmetre 1 al 5,5 (Ma-4022), la de Manacor-Sa Comuna (Ma-3321) o la de Manacor-Cales de Mallorca (Ma-4015). A més de moltes dificultats per circular entre Sant Llorenç i Porto Cristo i per la carretera vella de Sant Llorenç des de Manacor.

De fet el propi consistori manacorí demana a hores d’ara molta precaució i recomana que “fins al migdia evitau zones de perill, com ponts, passos d’aigua, etc. i, si és possible, no sortiu de casa o del lloc de treball fins que el temps calmi”, comenta. Per altra banda, la imatge més preocuant s’està donant a primeres hores a Son Carrió, on el torrent va ple i els veïnats recorden nerviosos les inundacions del passat 1 d’octubre de 2018.

Fotografia de Biel Capó

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad