‘Jostissi de Carreró’ s’estrena dissabte amb tot el paper venut

Els seus responsables ja han tancat noves dates als Multicines Manacor i al CineCiutat de Palma

 

I arriba el gran dia!. Aquest dissabte 25 de gener, a les 19,30 hores a l’Auditori de Manacor i amb totes les entrades venudes, s’estrena Jostissi de Carreró, que segons paraules dels seus responsables “És un film totalment irreverent i autofinançat, ple de referències a la cultura pop i inspirat en les pel·lícules que durant uns anys, i coincidint amb  l’època del vídeo domèstic, varen inundar els cinemes i les llars amb grans idees, pocs doblers i cap vergonya”.

Segons Hellfire, la productora de la cinta, “En Golam és un home solitari que torna a Porto Cristo… i aviat, descobreix consternat que un grup criminal, conegut com ‘La Banda de Lobo’, controla els carrers d’aquest idiílic poble. La gent viu entre la por i l’apatia, mentres que les autoritats i les forces de l’ordre semblen indolents enfront aquesta situació. Però en Golam farà ‘Jostissi’!…”

Jostissi de Carreró és un projecte perpetrat per gent amb molt de temps i pocs maldecaps. La llista de culpables, en ordre alfabètic i d’interés per futures demandes legals, és la següent: Joan Maties Miralles, Pedro Miralles, Carlos Pachon, Victor Riera, Sebastià Rubí i Toni Sansó. “Tampoc tenen doblers, així que han hagut de recórrer a l’ajut totalment desinteressat de tots tipus de col·laboradors, des de primerencs extres de càsting fins a reconeguts professionals d’especialitat tècnica. A uns i altres els hi estan eternament agraïts ja que, gràcies a la seva enorme contribució en talent, temps, paciència i/o altres recursos han evitat que la pel·lícula sigui un atentat contra l’entreteniment”.

 

SESSIONS

25.01.20 19:30 h AUDITORI DE MANACOR

04.02.20 20:00 h MULTICINES MANACOR

06.02.20 20:00 h MULTICINES MANACOR

11.02.20 20:00 h MULTICINES MANACOR

20.02.20 20:00 h CINECIUTAT PALMA *

* Hora pendent de confirmació

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad