‘Jostissi de Carreró’ s’estrena dissabte amb tot el paper venut

Els seus responsables ja han tancat noves dates als Multicines Manacor i al CineCiutat de Palma

 

I arriba el gran dia!. Aquest dissabte 25 de gener, a les 19,30 hores a l’Auditori de Manacor i amb totes les entrades venudes, s’estrena Jostissi de Carreró, que segons paraules dels seus responsables “És un film totalment irreverent i autofinançat, ple de referències a la cultura pop i inspirat en les pel·lícules que durant uns anys, i coincidint amb  l’època del vídeo domèstic, varen inundar els cinemes i les llars amb grans idees, pocs doblers i cap vergonya”.

Segons Hellfire, la productora de la cinta, “En Golam és un home solitari que torna a Porto Cristo… i aviat, descobreix consternat que un grup criminal, conegut com ‘La Banda de Lobo’, controla els carrers d’aquest idiílic poble. La gent viu entre la por i l’apatia, mentres que les autoritats i les forces de l’ordre semblen indolents enfront aquesta situació. Però en Golam farà ‘Jostissi’!…”

Jostissi de Carreró és un projecte perpetrat per gent amb molt de temps i pocs maldecaps. La llista de culpables, en ordre alfabètic i d’interés per futures demandes legals, és la següent: Joan Maties Miralles, Pedro Miralles, Carlos Pachon, Victor Riera, Sebastià Rubí i Toni Sansó. “Tampoc tenen doblers, així que han hagut de recórrer a l’ajut totalment desinteressat de tots tipus de col·laboradors, des de primerencs extres de càsting fins a reconeguts professionals d’especialitat tècnica. A uns i altres els hi estan eternament agraïts ja que, gràcies a la seva enorme contribució en talent, temps, paciència i/o altres recursos han evitat que la pel·lícula sigui un atentat contra l’entreteniment”.

 

SESSIONS

25.01.20 19:30 h AUDITORI DE MANACOR

04.02.20 20:00 h MULTICINES MANACOR

06.02.20 20:00 h MULTICINES MANACOR

11.02.20 20:00 h MULTICINES MANACOR

20.02.20 20:00 h CINECIUTAT PALMA *

* Hora pendent de confirmació

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad