El foc i les cendres després de Sant Antoni

Rafel Perelló ens explica aquesta setmana, passades ja les festes de Sant Antoni, on es feien també un temps les Beneïdes, les significacions que té el foc dins la cultura popular i les dites o per què s’utilitzaven les cendres dels foguerons després de prendre. I tot des d’un dels patis més hermosos de Manacor, el de can Frau, al carrer Jaume Domenge de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad