Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca, a Can Garanya

Aquest proper dimecres, 22 de gener, a partir de les 19 hores a Can Garanya (carrer Joan Lliteres número 40 de Manacor) es durà a terme la presentació del llibre La Cuina del Tradicionari. Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca, un projecte del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell i la Fundació Mallorca Literària, amb la coedició de El Gall Editor. El llibre, que serà presentat per l’expert manacorí Antoni Tugores i Victòria Parra, segueix les receptes de Tomeu Arbona i Miquel Calent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad