Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca, a Can Garanya

Aquest proper dimecres, 22 de gener, a partir de les 19 hores a Can Garanya (carrer Joan Lliteres número 40 de Manacor) es durà a terme la presentació del llibre La Cuina del Tradicionari. Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca, un projecte del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell i la Fundació Mallorca Literària, amb la coedició de El Gall Editor. El llibre, que serà presentat per l’expert manacorí Antoni Tugores i Victòria Parra, segueix les receptes de Tomeu Arbona i Miquel Calent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad