Sense vent ni pluja ni neu, però amb la mateixa essència de cada any, les Beneïdes de Manacor han tornat a voltar dins el quadrat quilomètric que envolta Baix des Cós i la via Portugal, en una demostració de carrosses i escenes de foravila que sempre ambienten molt bé el que és, sobretot la benedicció i protecció del sant cap els animals de pèl i ploma, representada en les esquitxades del rector Antoni Amorós. Aquestes són algunes de les imatges que hem captat des de les onze fins al començament de la segona volta, passat el migdia.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad