Les fotografies d’un Sant Antoni assolellat a Manacor

Jornada assolellada, lluminosa i tranquila a Manacor. El dia abans de Sant Antoni, el 16 de gener, transcorre tranquil i sense problemes. Poc a poc s’han anar desplegant la seixantena de foguerons previstos a la ciutat i la gent ja volta a la recerca de fotografies per penjar a les xarxes socials. Nosaltres vos hem fet una selecció de les que hem pogut fer fins ara. A veure si vos trobau en algunes d’elles. L’acte multutudinari ha estat sense cap dubte el ball de la colla de dimonis al davant i dins la Sala de plens de l’Ajuntament, on unes 5.000 persones han acudit a la cita de cada any devers les 14,30 hores i a punt per fer lloc al dinar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad