Les fotografies d’un Sant Antoni assolellat a Manacor

Jornada assolellada, lluminosa i tranquila a Manacor. El dia abans de Sant Antoni, el 16 de gener, transcorre tranquil i sense problemes. Poc a poc s’han anar desplegant la seixantena de foguerons previstos a la ciutat i la gent ja volta a la recerca de fotografies per penjar a les xarxes socials. Nosaltres vos hem fet una selecció de les que hem pogut fer fins ara. A veure si vos trobau en algunes d’elles. L’acte multutudinari ha estat sense cap dubte el ball de la colla de dimonis al davant i dins la Sala de plens de l’Ajuntament, on unes 5.000 persones han acudit a la cita de cada any devers les 14,30 hores i a punt per fer lloc al dinar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad