El Facebook de l’Ajuntament retransmetrà en directe a partir de les 14,20 h

L’ajuntament de Manacor retransmetrà avui en directe, a partir de les 14,20 hores i a través de la seva pàgina de Facebook, la sortida dels dimonis des de cas Baciner, l’arribada al consistori, el ball dins la sala de plens i els primers balls que és faran a peu de carrer. Tot això, a més, amb una realització amb quatre càmeres per poder viure l’emoció de la festa en el mateix moment que passi i sense la necessitat de ser a primera fila. La retransmissió durarà fins a les 16,00 hores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad