El Facebook de l’Ajuntament retransmetrà en directe a partir de les 14,20 h

L’ajuntament de Manacor retransmetrà avui en directe, a partir de les 14,20 hores i a través de la seva pàgina de Facebook, la sortida dels dimonis des de cas Baciner, l’arribada al consistori, el ball dins la sala de plens i els primers balls que és faran a peu de carrer. Tot això, a més, amb una realització amb quatre càmeres per poder viure l’emoció de la festa en el mateix moment que passi i sense la necessitat de ser a primera fila. La retransmissió durarà fins a les 16,00 hores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad