Fins a 103 foguerons cremaràn per tot el municipi

A Manacor sen desplegaran 62, a Porto Cristo 35 i sis a s’Illot

 

Fins a 103 foguerons ompliran el municipi de llum i festa per la revetlla de Sant Antoni 2020, segons dades de l’Ajuntament. Manacor lluirà desenes de foguerons amb figures de motivacions iròniques, emotives o reivindicatives. Com és habitual, la Colla de Dimonis serà l’encarregada d’encendre el primer fogueró, a la Rectoria, a les 20 hores. A partir d’aquell moment ja es podrà prendre foc a tots els altres.

Així mateix, l’Ajuntament posarà en marxa mesures de seguretat per tal de garantir que la festa transcorri amb normalitat. Entre elles s’ha mantingut la prohibició de l’ús d’artefactes pirotècnics. En aquest sentit, la Policia Local podrà retirar-los per evitar mals majors. Finalment, es recomana visitar els foguerons i seguir la comitiva de Dimonis a peu o en bicicleta.

A la ciutat de Manacor s’hi desplegaran 62 foguerons, dels quals 17 concursen. A més, sis foguerons col·locaran figures fora de concurs. Per altra banda, a Porto Cristo n’hi haurà 35, dels quals 20 concursen. Finalment, a s’Illot es comptarà amb sis foguerons. Així, en total hi haurà fins a 103 foguerons que il·luminaran el municipi durant la vigília i revetlla. A Cales de Mallorca, l’Associació de Veïns encendrà un fogueró al Centre Cívic el pròxim divendres vint-i-quatre de gener.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad