El porteny Josep Antoni Ribas, nominat als Oscar per partida doble

Com a membre de l’equip d’efectes visuals de les pel·lícules El Irlandés i El rey León

 

El jove compositor en efectes visuals de Porto Cristo, Josep Antoni Ribas, ha participat en l’equip de professionals de les pel·lícules El Irlandès i El rey León, dues de les cintes que aquest dilluns van ser nominades a l’Oscar en aquesta categoria per l’acadèmia de Hollywood. El professional porteny actualment imparteix classe al Centre d’Estudis Fotogràfics (CEF) mentre treballa en distints projectes per diversificar la seva carrera.

Ribas va estar treballant durant tres mesos com a compositor d’efectes especials a El Irlandés, la pel·lícula de Martin Scorsese, on va aplicar tots els seus coneixements per fer que Robert De Niro tengui fins a quatre edats diferents al llarga del film. Mentre que a El rey León s’ha encarregat de l’animació digital d’alguns dels personatges que surten a diferents escenes.

Podeu consultar l’entrevista que li fèrem a Josep Antoni Ribas en aquesta revista fa unes setmanes: https://revista07500.com/2019/11/14/josep-antoni-ribas-he-sentit-que-pintes-cares/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad