Febre hotelera al centre de Manacor

Part i Banda

Com ha anat succeïnt en distints pobles mallorquins sense costa, a Manacor ciutat comencen a moure’s papers i llicències per fer del centre un espai destinat als ja coneguts com a hotel-boutique, és a dir, petits establiments turístics de quatre o cinc estrelles destinats a donar un valor afegit al sol i platja. I és que ben prest, a l’hotel urbà de Can Guixa, se n’hi uniran almanco tres més d’interior en casals significatius.

El darrer que ha donat la passa ha estat l’un temps polític d’Esquerra, Joan Lladó, que després de començar l’aventura turística per Menorca, ara ampliarà més el mercat (acompanyat d’uns quants socis) cap a la seva ciutat natal, on ja projecte un hotel al número 16 del carrer Francesc Gomila, on, curiosament, un temps ja hi hagué l’Hotel Felip, regentat per un familiar del propietari de l’establiment del mateix nom que tants d’anys va estar obert a Porto Cristo.

 

Lladó davant el futur hotel del carrer Francesc Gomila

 

Un altre immoble que pròximament es convertirà en un allotjament per a turistes és el situat al carrer Nou, a escassos metres de la plaça des Convent on es troben les oficines municipals. Així ho va confirmar el propi Ajuntament fa mig any quan va entrar oficialment la llicència. El que no se sap encara és amb quantes habitacions comptarà al casal, un cop conclosa la reforma.

Tot això a part de l’edifici de la plaça de ses Verdures, on va residir la família de l’investigador i periodista Rafel Ferrer Massanet. De moment s’està en negociacions perquè finalment pugui ser també un establiment hoteler d’interior (la façana està catalogada i protegida) d’alta categoria.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad