Els ‘monstres’ del clavegueram de Manacor

L’Ajuntament inicia una campanya per concienciar amb fotografies, dels problemes dels residus a la xarxa de clavegueres

 

Avui la SAM ha anunciat que començarà a publicar una sèrie de fotografies dels embossos més greus que detecten els treballadors municipals de manteniment. “D’aquesta manera volem conscienciar a la gent dels perjudicis produïts a la xarxa de clavegueram (els costos d’aquestes reparacions són molt elevats i aquests doblers es podrien utilitzar per a inversions en la millora de la xarxa) i especialment al medi natural”, expliquen a través de Facebook, on tenen previst continuar.

També publicaran consells per a cada cas en particular, per així intentar evitar entre tots que torni a passar.
En aquest primer cas, la fotografia és d’un embós de greix (o fatberg) a la plaça Ramon Llull

Consells:
• per al detergent – utilitzar el dosificador;
• pels torcaboques amb greix – tirar-los al rebuig
• per l’oli de cuina – dur-ho al Punt Verd, darrera el polígon agroalimentari.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad