Els ‘monstres’ del clavegueram de Manacor

L’Ajuntament inicia una campanya per concienciar amb fotografies, dels problemes dels residus a la xarxa de clavegueres

 

Avui la SAM ha anunciat que començarà a publicar una sèrie de fotografies dels embossos més greus que detecten els treballadors municipals de manteniment. “D’aquesta manera volem conscienciar a la gent dels perjudicis produïts a la xarxa de clavegueram (els costos d’aquestes reparacions són molt elevats i aquests doblers es podrien utilitzar per a inversions en la millora de la xarxa) i especialment al medi natural”, expliquen a través de Facebook, on tenen previst continuar.

També publicaran consells per a cada cas en particular, per així intentar evitar entre tots que torni a passar.
En aquest primer cas, la fotografia és d’un embós de greix (o fatberg) a la plaça Ramon Llull

Consells:
• per al detergent – utilitzar el dosificador;
• pels torcaboques amb greix – tirar-los al rebuig
• per l’oli de cuina – dur-ho al Punt Verd, darrera el polígon agroalimentari.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad