Rafel Perelló ens explica el rite ancestral de tallar els núvols

Aquesta setmana Rafel Perelló ens acosta el rite d’agafar un ganivet i començar a moure el braç fent com si se tallassin els ennigulats. Aquesta pràctica, extesa sobretot entre els mariners abans de partir a fer feina en dies poc propicis, també va crear problemes a un manacorí de nom Guillem Batlet.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad