“Hem de declarar la guerra al cotxe”

Es presenta el nou servei de transport públic interurbà a la zona de Llevant i Migjorn

 

Aquest dilluns s’ha presentat el nou servei de transport públic interurbà de Mallorca, el denominat TIB de la Zona de Llevant i Migjorn. Amb el nou model el Govern tendrà el poder de fer modificacions en el transport, fet que ajudarà a donar un millor servei a la ciutadania. Per altra, el sistema de concessions està pensat amb una mirada més completa, dividint Mallorca en tres zones referents de mobilitat; en concret, Manacor es troba representada dins la zona Llevant – Migjorn.

L’acte ha comptat amb la presència de Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes, Marc Pons, conseller de Mobilitat, Miquel Oliver, batle de Manacor, Jaume M. Lladó, director general de Mobilitat, Ramon Sagalés, representant de l’empresa concessionària Sagalés, i Francisca Caldentey, representant de l’empresa concessionària Autocares Caldentey, s’ha dut a terme a la Institució Alcover.

A més, es dota al servei de més freqüències, més quilòmetres de recorregut, s’afavoreix els transbordaments, es renova per complet la flota, es comprèn un pla de millora d’aturades, es facilita el pagament amb un nou sistema de tarifes, etc. Segons el batle Oliver, “Hem de declarar la guerra al cotxe, canviant com a ciutadania i acompanyant-ho com a administració pública” ha exposat.

A més, ha afegit que “davant el repte del canvi climàtic i dins el compromís en la lluita per una mobilitat més verda, hem de tenir mirada llarga i no només parlar de carreteres i model ferroviari sinó de ports i aeroports”. Armengol ha clausurat l’acte remarcant que el nou model beneficiarà a tots els mallorquins.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad