Nova derrota del ConectaBalear que el fica en problemes

Els de Jaume Febrer perden 2-3 a casa contra l’Almoradí en un partit ple d’errors

El ConectaBalear Club Volei Manacor segueix en una zona gris de joc i classificació després de la derrota, aquest dissabte al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, davant un Almoradí que va anar de menys a més i que va estar més encertat en bloqueig en el tie break final. Un ConectaBalear que s’allunya clarament de la zona mitjana.

El primer set fou clarament pel ConectaBalear gràcies a un servei potent i un atac efectiu. Destacables les actuacions del central Lucas Armesto i dels receptors Thiago Vanole i Joan Francesc Cabrer, qui juntament amb l’oposat Ángel Rodríguez van aconseguir atacar el visitants per tots els flancs.

En el segon set es va veure un Almoradí que va reaccionar i va protagonitzar un joc molt més ordenat i perillós, amb atacs pel centre i les bandes. Els visitants van jugar més per les puntes que pel centre i no van donar per perdut el set en cap moment.

El tercer va començar amb avantatge contundent dels visitants, encara que una reacció final de l’equip local va aconseguir situar el 19-21 al marcador gràcies a serveis potents de Vanole, Mesquida, i atacs de Rodríguez i Armesto. Un set espectacular que va aconseguir aixecar la preocupada graderia local dels seus seients. Però dos serveis fallits de Marquès i Rodríguez van decantar el disputat set per l’equip visitant.

El quart set va ser ajustat, tot i que els locals van fer valer una major efectivitat en els moments clau, el que va dur el partit fins el cinquè i definitiu, on els menors errors de l’Almoradí li donaren la victòria final.