Les gloses del PP: critiquen a Oliver i defensen a Nadal

El Partit Popular de Manacor ha enviat als mitjans de comunicació les seves particular gloses de Sant Antoni. En elles, a més de criticar a Pedro Sánchez a nivell estatal, també guaiten per la finestra municipal per retreure al batle, Miquel Oliver, el seu desencontre amb Rafa Nadal i la seva preferència per la causa catalana:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad