Crítiques glosades, ara sense remitent

Part i Banda

Fa ja una serie de dies que per Manacor circula un glosat santantonier dedicat a l’amo de Can Lliro, al batle de Manacor i, de rebot, a distints regidors de l’Ajuntament. Sense entrar en la seva qualitat mètrica, vol denunciar un pressumpte tracte de favor per part de la Sala, cap al local del carrer de Ciutat.

Critica l’obra feta a l’establiblent i els suposats descuits del consistori a l’hora de controlar el trascurs i la legal·litat de la reforma en qüestió, pel que passa d’una simple glosa irònica a denunciar delictes amb l’alegria i l’excusa que dóna la festa de Sant Antoni.

Difós primerament per les xarxes, ara ja són els propis comerciants i veïnats del carrer Joan Lliteres els qui han anat rebent, per carta i de forma anònima sense remitent, el foli glosat amb les cares aferrades dels protagonistes devora el sant de Viana.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad