Centenars de persones a la Trobada de Dimonis al Convent

L’Associació Amics de Sant Antoni n’ha organitzat la primera edició

 

L’Associació Cultural Amics de Sant Antoni va reunir ahir capvespre a centenars de persones al voltant de la plaça del Convent de Manacor, convocades a la Trobada de Dimonis. Un esdeveniment al que acudiren les colles de Sa Coma, Son Carrió, Jaume Blai, Fora Coa, Cales de Mallorca, Son Macià i s’Illot.

“No podem deixar d’agraïr a tots els músics, Creu Roja Felanitx, Aproscom, als agents de la Policia Local i un agraïment especial al patrocinador oficial d’aquesta trobada, Pedro Guiscafré (Es Caminer). Molts d’anys a tots i esperem trobar-vos día 16 pels foguerons i a la II Trobada de l’any que ve“, ha comentat l’associació santantoniera.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad