Centenars de persones a la Trobada de Dimonis al Convent

L’Associació Amics de Sant Antoni n’ha organitzat la primera edició

 

L’Associació Cultural Amics de Sant Antoni va reunir ahir capvespre a centenars de persones al voltant de la plaça del Convent de Manacor, convocades a la Trobada de Dimonis. Un esdeveniment al que acudiren les colles de Sa Coma, Son Carrió, Jaume Blai, Fora Coa, Cales de Mallorca, Son Macià i s’Illot.

“No podem deixar d’agraïr a tots els músics, Creu Roja Felanitx, Aproscom, als agents de la Policia Local i un agraïment especial al patrocinador oficial d’aquesta trobada, Pedro Guiscafré (Es Caminer). Molts d’anys a tots i esperem trobar-vos día 16 pels foguerons i a la II Trobada de l’any que ve“, ha comentat l’associació santantoniera.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad