Els cabritets més famosos de Manacor

Part i Banda

Aquests quatre cabrits de la imatge són, a hores d’ara, probablement els més famosos de Manacor. Fa només dies que van néixer a la Formatgeria es Collet, prop del pinar de sa Coma. O el que és el mateix, a les contrades on des de fa ja uns anys l’actual regidor de l’Ajuntament, Joan Gaià, en treu llet per fer-ne productes de qualitat. Una faceta rara i que ell molt bé explica aquests dies a les xarxes socials:

“En aquesta caixa el padrí va dur durant molts d’anys melons i síndries (q conrava a la seca, sense regar) als supermercats Tan-Tan, a Mercapalma i a qualque mercat. Avui ha servit per treure del corral aquests quatre cabridets acabats de néixer i posar-los amb la seva mare a part. És poc habitual que una cabra faci quatre cabrits d’una vegada i, si passa, és perquè està sana i viu bé: de la feina en surt el profit deia el padrí”.

Gaià continua dient, “I tot i que han estat uns mesos dificilets i que les cabres quedaren embarassades més tard del que hauríem volgut, avui han nascut tretze cabridets i cabridetes ben xalestos i la cosa ha començat a rodar per poder tornar fer formatge aviat. I en fris ben molt!!”

“I mentre vos escric això em vé al cap una conversa de fa uns dies amb una amiga que me renyava, i tenia tota la raó, per abusar de la broma “jo no sé res, jo només tenc cabres” i m’explicava que lo que hauria de dir és “he fet del projecte dels formatges una manera de viure, i a més, m’encanta!”, conclou orgullós.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad