Els cabritets més famosos de Manacor

Part i Banda

Aquests quatre cabrits de la imatge són, a hores d’ara, probablement els més famosos de Manacor. Fa només dies que van néixer a la Formatgeria es Collet, prop del pinar de sa Coma. O el que és el mateix, a les contrades on des de fa ja uns anys l’actual regidor de l’Ajuntament, Joan Gaià, en treu llet per fer-ne productes de qualitat. Una faceta rara i que ell molt bé explica aquests dies a les xarxes socials:

“En aquesta caixa el padrí va dur durant molts d’anys melons i síndries (q conrava a la seca, sense regar) als supermercats Tan-Tan, a Mercapalma i a qualque mercat. Avui ha servit per treure del corral aquests quatre cabridets acabats de néixer i posar-los amb la seva mare a part. És poc habitual que una cabra faci quatre cabrits d’una vegada i, si passa, és perquè està sana i viu bé: de la feina en surt el profit deia el padrí”.

Gaià continua dient, “I tot i que han estat uns mesos dificilets i que les cabres quedaren embarassades més tard del que hauríem volgut, avui han nascut tretze cabridets i cabridetes ben xalestos i la cosa ha començat a rodar per poder tornar fer formatge aviat. I en fris ben molt!!”

“I mentre vos escric això em vé al cap una conversa de fa uns dies amb una amiga que me renyava, i tenia tota la raó, per abusar de la broma “jo no sé res, jo només tenc cabres” i m’explicava que lo que hauria de dir és “he fet del projecte dels formatges una manera de viure, i a més, m’encanta!”, conclou orgullós.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad