El Club Atletisme Manacor convoca beques esportives

Per motivar els bons resultats tant acadèmics com esportius

El Club Atletisme Manacor ha posat en marxa la segona edició de la Beca Esportiva perquè els seus atletes puguin compaginar la vida esportiva amb la vida acadèmica “amb l’esforç que això suposa per a ells i les seves famílies”. El club concreta que l’objectiu de les dues ajudes d’un valor total de 900 euros és “que segueixin amb la pràctica esportiva i evitar l’abandonament escolar”, senyala el president del club, Tomàs Pomar.

“Des de la Junta Directiva del Club Atletisme Manacor se’ns planteja el repte d’abordar la nova i canviant situació econòmica i social en què ens trobam”, explica. “Cal destacar que els últims anys hem pogut constatar un augment de les despeses econòmiques relacionades en matèria esportiva i educativa. Una vegada estudiada aquesta situació i mirant de cobrir el màxim de necessitats possibles, es creu necessari impulsar una beca per als atletes del Club Atletisme Manacor amb bons resultats esportius i acadèmics”.

Aquesta beca s’ha creat i impulsat “per ajudar als pares i mares de fills que practiquen atletisme i continuen amb els seus estudis per tal de cobrir les possibles despeses de material esportiu, escolar o quotes d’entrenament. Aquesta actuació té tres objectius principals”:

• Fomentar la pràctica de l’atletisme en un context social favorable dins l’àmbit del Club Atletisme Manacor.

• Fomentar la continuïtat dels estudis a més de motivar l’obtenció de bons resultats acadèmics i, així evitar l’abandonament escolar.

• Garantir la igualtat d’oportunitats entre els atletes davant de la situació econòmica actual i servir de suport social.

Més informació de les bases i la convocatòria a: http://www.camanacor.com/wp-content/uploads/2020/01/Bases-Beca-CAManacor.pdf

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad