L’homenatge a Toni Pocoví inicia el programa de Sant Antoni

Enguany l’Assaig dels Goigs a la Concòrdia arribarà abans que el primer ball

Toni Pocoví, un dels membres del Patronat més veterans en actiu, ha estat homenatjat aquest dimarts “per la seva implicació en la festa i la seva predisposició absoluta”. El president del Patronat, Antoni Gomila, l’ha definit com una peça clau de l’entitat i de l’organització de la festa.

El programa compta enguany amb un canvi, primer es durà a terme l’assaig dels Goigs a la Concòrdia i després el primer ball dels Dimonis. Segons el Patronat es fa per motius de calendari. Així, l’assaig dels Goigs es durà a terme el divendres 10 i el primer ball dimarts 14. Com sempre, la festa gran es viurà dia 16 i el dia de Sant Antoni se celebraran les Beneïdes. A més d’aquests actes, el programa també contempla un bon grapat d’activitats culturals.

Per altra banda, a l’acte també hi ha hagut temps per a les glosses de Maribel Servera i Toni Galmés. Durant la seva intervenció el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha volgut ressaltar la festa i aprofitar per destacar la campanya que es duu a terme des del Patronat i l’Ajuntament per tal de reduir els residus que genera la festa, “visquem la festa amb intensitat i amb responsabilitat”.

L’acte ha acabat amb els primers crits de “Visca Sant Antoni!” i “Visca Manacor!”, que han sonat just després que els sonadors de Sant Antoni de la Banda hagin interpretat per a tot el públic algunes de les cançons més típiques de la festa. Com cada any, la vigília i el dia de Sant Antoni marcaran una de les festes tradicionals més significatives de Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad