L’homenatge a Toni Pocoví inicia el programa de Sant Antoni

Enguany l’Assaig dels Goigs a la Concòrdia arribarà abans que el primer ball

Toni Pocoví, un dels membres del Patronat més veterans en actiu, ha estat homenatjat aquest dimarts “per la seva implicació en la festa i la seva predisposició absoluta”. El president del Patronat, Antoni Gomila, l’ha definit com una peça clau de l’entitat i de l’organització de la festa.

El programa compta enguany amb un canvi, primer es durà a terme l’assaig dels Goigs a la Concòrdia i després el primer ball dels Dimonis. Segons el Patronat es fa per motius de calendari. Així, l’assaig dels Goigs es durà a terme el divendres 10 i el primer ball dimarts 14. Com sempre, la festa gran es viurà dia 16 i el dia de Sant Antoni se celebraran les Beneïdes. A més d’aquests actes, el programa també contempla un bon grapat d’activitats culturals.

Per altra banda, a l’acte també hi ha hagut temps per a les glosses de Maribel Servera i Toni Galmés. Durant la seva intervenció el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha volgut ressaltar la festa i aprofitar per destacar la campanya que es duu a terme des del Patronat i l’Ajuntament per tal de reduir els residus que genera la festa, “visquem la festa amb intensitat i amb responsabilitat”.

L’acte ha acabat amb els primers crits de “Visca Sant Antoni!” i “Visca Manacor!”, que han sonat just després que els sonadors de Sant Antoni de la Banda hagin interpretat per a tot el públic algunes de les cançons més típiques de la festa. Com cada any, la vigília i el dia de Sant Antoni marcaran una de les festes tradicionals més significatives de Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad