Un cotxe de fusta per relaxar les urgències infantils

Els auxiliars d’Infermeria, Antònia Domenge i Miquel Martí en són els autors

Tots els nins ingressats a l’Àrea d’Urgències disposen des d’aquest dimarts d’un cotxet de fusta per afavorir l’estada dels pacients pediàtrics que arriben a la zona d’Urgències, i ajudar-los a sentir-se en un ambient més relaxat.

Aquesta és una de les accions dirigides a la humanització del centre hospitalari, possible gràcies a la feina que han duit a terme dos treballadors del mateix hospital: Antònia Domenge i Miquel Martí, ambdós auxiliars d’Infermeria, que han estat els dissenyadors i constructors del cotxe, realitzat en fusta, pintat i decorat amb motius infantils.

La directora gerent, Catalina Vadell, acompanyada per l’equip directiu i els supervisors del servei ha assistit a l’acte de presentació del cotxe que, des d’avui mateix, ja s’utilitza a Urgències Pediàtriques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad