Un cotxe de fusta per relaxar les urgències infantils

Els auxiliars d’Infermeria, Antònia Domenge i Miquel Martí en són els autors

Tots els nins ingressats a l’Àrea d’Urgències disposen des d’aquest dimarts d’un cotxet de fusta per afavorir l’estada dels pacients pediàtrics que arriben a la zona d’Urgències, i ajudar-los a sentir-se en un ambient més relaxat.

Aquesta és una de les accions dirigides a la humanització del centre hospitalari, possible gràcies a la feina que han duit a terme dos treballadors del mateix hospital: Antònia Domenge i Miquel Martí, ambdós auxiliars d’Infermeria, que han estat els dissenyadors i constructors del cotxe, realitzat en fusta, pintat i decorat amb motius infantils.

La directora gerent, Catalina Vadell, acompanyada per l’equip directiu i els supervisors del servei ha assistit a l’acte de presentació del cotxe que, des d’avui mateix, ja s’utilitza a Urgències Pediàtriques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad