Sebastià Riera, l’artista darrera els personatges de la cavalcada de Reis

Enguany els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar varen arribar a Manacor carregats de personatges de fantasia. Les Tortugues Ninja, la Bella i la Bèstia, els Follfollets o la fada Primavera i el Roure, animaren tota la cavalcada, des del parc municipal fins l’església de Els Dolors i feren que els més petits disfrutessin intensament del recorregut. L’autor de totes aquestes recreacions és el manacorí Sebastià Riera Pocoví, un jove artista expert en foguerons i màscares, creador per exemple de la Mulassa de Manacor i tantes altres disfresses. Impulsor també del Racó de les Bèsties, on es fan realitat nombroses màscares i disfresses fantàstiques.

Fotografies de Mateu Pascual

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad