Sebastià Riera, l’artista darrera els personatges de la cavalcada de Reis

Enguany els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar varen arribar a Manacor carregats de personatges de fantasia. Les Tortugues Ninja, la Bella i la Bèstia, els Follfollets o la fada Primavera i el Roure, animaren tota la cavalcada, des del parc municipal fins l’església de Els Dolors i feren que els més petits disfrutessin intensament del recorregut. L’autor de totes aquestes recreacions és el manacorí Sebastià Riera Pocoví, un jove artista expert en foguerons i màscares, creador per exemple de la Mulassa de Manacor i tantes altres disfresses. Impulsor també del Racó de les Bèsties, on es fan realitat nombroses màscares i disfresses fantàstiques.

Fotografies de Mateu Pascual

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad