Així s’instal·la i funciona la nova app de l’Ajuntament

Així és com funciona la nova aplicació mòbil per denunciar les incidències dins el municipi de Manacor. Aquest és el video explicatiu que com baixar-se i fer arribar fotos i text fins a l’Ajuntament.

https://www.facebook.com/ajmanacor/videos/470784793638363/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad