Rafel Perelló ens conta curiositats sobre el carrer d’Artà

Aquesta setmana l’investigador i divulgador de la cultura popular nostrada, Rafel Perelló, ens explica algunes de les curiositats relacionades amb l’històric carrer d’Artà de Manacor, des d’on partien les rogatives per demanar pluges o la dona del dictador Franco venia a comprar collars.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad