Una gentada omple la desfilada de Reis més entretinguda dels darrers anys

Una gentada ha omplit avui capvespre tant els voltants del parc municipal com tot el vallat al llarg de l’avinguda del Baix des Cós, en la desfilada de Reis més entretinguda i original dels darrers anys. El canvi de recorregut ha resultat esser una idea encertada, així com l’inclussió de personatges emblemàtics dins l’imaginari infantil com les Tortugues Ninja. També han destacat per bé les tres noves carrosses dels Reis d’Orient, simbolitzant l’or, l’encens i la mirra, materials que després han entregat en persona al nin Jesús ja dins l’església dels Dolors, on ha conclòs la desfilada.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad