Un Betlem vivent donarà avui la benviguda als Reis al parc municipal

Part i Banda

Tot comença a agafar forma al voltants del parc municipal de Manacor, on a partir de les 18 hores d’avui començarà l’espectacle previ a la sortida del tres Reis d’Orient, tres quarts d’hora més tard, en direcció a l’avinguda de Baix des Cós i fins a arribar a l’església parroquial de la Mare de Déu dels Dolors. Una de les novetats sorpresa d’enguany serà la col·locació d’un gran Betlem vivent a l’esplanada i muntanyeta de gespa de davant la Policia Local. Ja s’hi ha duit l’establia i les primeres bales de palla a la zona vallada perquè tot llueixi segons el que està previst. Així mateix s’ha fet molta feina per canviar les tres carrosses de cada Rei i fer-les més actuals i atractives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad