Un Betlem vivent donarà avui la benviguda als Reis al parc municipal

Part i Banda

Tot comença a agafar forma al voltants del parc municipal de Manacor, on a partir de les 18 hores d’avui començarà l’espectacle previ a la sortida del tres Reis d’Orient, tres quarts d’hora més tard, en direcció a l’avinguda de Baix des Cós i fins a arribar a l’església parroquial de la Mare de Déu dels Dolors. Una de les novetats sorpresa d’enguany serà la col·locació d’un gran Betlem vivent a l’esplanada i muntanyeta de gespa de davant la Policia Local. Ja s’hi ha duit l’establia i les primeres bales de palla a la zona vallada perquè tot llueixi segons el que està previst. Així mateix s’ha fet molta feina per canviar les tres carrosses de cada Rei i fer-les més actuals i atractives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad