200 manacorins van a Palma a animar el ConectaBalear

L’Urbia s’endú el derbi insular de voleibol per un clar 3-0

El derbi mallorquí de la segona volta de la Superlliga masculina de voleibol entre l’Urbia Vòlei Palma i el ConectaBalear CV Manacor va estar marcat per un ambient festiu amb centenars d’aficionats, entre els quals hi havia una expedició d’aproximadament 200 manacorins. Tot i això, el partit va caure de forma inequívoca de la banda local gràcies a la superioritat en el servei, el bloqueig i l’atac.

La primera mànega va comptar amb la notable actuació del central de l’Urbia Valter Da Cruz, que va sumar 5 punts, tres dels quals van ser de servei. Els 5 punts de l’oposat Angel Rodríguez, del ConectaBalear no van ser suficients per neutralitzar un Urbia amb un servei molt efectiu. En el segon set es va viure una primera part més igualada amb efectivitat de l’Urbia en el servei i una millor qualitat en recepció del ConectaBalear, aspecte que li va permetre frenar les distàncies que s’havien escenificat en el primer set. No obstant això, l’equip local va mostrar un bon bloqueig i atac pel centre.

En el tercer set es va viure un joc més equilibrat entre les parts. Millor actuació en atac de l’equip visitant. Prova d’això van ser els punts totals sumats per Rodríguez (13) i Vanole (9). Un set on el Manacor va aconseguir arribar als 18 punts, encara que no pogué tombar al seu favor ni el set ni el partit, en un 3-0 per l’Urbia incontestable.

FICHA TÈCNICA:

URBIA VOLEY PALMA-CONECTABALEAR CV MANACOR: 3-0

PARCIALS: (25-15), (25-16), (25-18).

ALINEACIONS:

URBIA VOLEY PALMA: Da Cruz V., Perini R., Bernal A., Cairus R., Osorio G., Reyes B. (L), Del Carmen. También jugaron Sánchez A., Lladó J., Carinelli M., De la Rosa T., Gallego M., Jiménez C. y Chourio A.

CONECTABALEAR CV. MANACOR: Cabrer J.F., Lorente R., Vanole Th., Català A. (L), Marqués R., Armesto L., y Rodríguez A. También jugaron Costa J.V., López D., Rey J.A., Palacios P., Mesquida F. y Gibanel S.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad