Policies sense Fronteres visiten els nins ingressats a l’hospital

Una representació d’agents de Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera i Artà que formen part de l’ONG Policies Sense Fronteres, han visitat l’Hospital de Manacor per repartir regals entre els nins hospitalitzats. Els Policies han recorregut la planta de Pediatria on estan ingressats i els han repartit joguines i llibres d’acord a l’edat de cada un d’ells.

Els representants dels policíes de diferents ajuntaments de l’àrea d’influència de l’Hospital de Manacor, s’han mostrat molt satisfets de col·laborar amb aquesta iniciativa que es du a terme des de fa un parell d’anys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad