El trenet ‘fantasma’

Part i Banda

L’exitós trenet infantil que du els al·lots amb esperit nadalenc a fer voltes per distints carrers de Manacor no acaba de ser ben vist per alguns veïnats del poble. I no és perquè sigui lleig o no faci servei, sino perquè passa pel carrer Joan Lliteres, tancat a qualsevol pas rodat fins el 20 de gener. Algunes veus diuen a veure si realment “és un tren fantasma i no ho sabem”, o si “funciona amb pols d’estrelles” i per tant pot circular lliurement pel que ara és oficiosament un carrer peatonal. No sabem si és més que els altres, però ja n’hi ha de veïnats que l’han ‘caçat’ passant a tota màquina botant-se les barreres que hi ha a banda i banda de la via, des de la plaça de Sant Jaume fins a la de sa Bassa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad