El Pi reclama al Consell 50.000 euros pel Teatre de Manacor

Proposen també una comissió de feina per coordinar un circuit d’espectacles teatrals i musicals

El Pi demanarà al proper plenari del Consell de Mallorca que es torni a concedir la subvenció “que el govern d’esquerres va retirar el 2019”. La seva portaveu insular, Xisca Mora, reclamarà que s’atorgui un ajut de 50.000 euros a l’ajuntament de Manacor per potenciar la gestió i la programació del teatre de Manacor.

Mora ha recordat que “a petició d’El Pi, el 2018 ja es va contemplar i el 2019 el govern d’esquerres el va retirar i tampoc s’ha inclòs en els pressupostos del 2020.” Una decisió, ha apuntat la portaveu, “que no acabam d’entendre sobretot si analitzam les dades que parlen per elles soles, ja que el 2018 es van programar al municipi més de 300 espectacles per on van passar prop de 70.000 espectadors.

La portaveu d’El Pi ha comentat que “també demanarem que es signi un acord de col·laboració amb l’ajuntament de Manacor per la programació del Teatre de Manacor i el Teatre Principal de Palma.” Segons Mora, “des d’El Pi tenim clara la nostra aposta per la cultura i per aquest motiu una de les altres peticions que farem serà proposar la creació d’una comissió de feina per coordinar un circuit d’espectacles teatrals i musicals a Mallorca.”

D’altra banda, la portaveu del grup municipal d’El Pi a l’ajuntament de Manacor, Cati Riera, ha explicat que “som un referent teatral i el Consell de Mallorca, essent el qui gestiona la cultura de la seva illa, ja per si mateix hauria de posar una bona partida en el seu pressupost cada any per potenciar el sector”. En aquest sentit, Riera ha reivindicat un “programa de quatre anys per saber amb quin finançament supramunicipal comptaria l’ajuntament de Manacor.”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad