“Som mallorquí i no estic a s’atur”

Part i Banda

Fa uns anys que en Lluís Brunet fa cisternes netes. També les repara. La seva feina és dura i ha de menester paciència. Són moltes hores dins forats que moltes vegades poden resultar ofegants. De fet cada dues hores (aproximadament i depenent de la grandària) ha de sortir per poder renovar l’aire de l’interior de cada ‘pera’. “Aquells que diuen que la meva feina és senzilla o cara, segur que no la voldrien fer ells mateixos”, contesta. Per això aquestes festes ha fet i repartit pels comerços, uns curiosos calendaris per a 2020 on, a més del seu telèfon, deixa clara una cosa: “Som mallorquí i no estic a s’atur”, dues raons que creu el podran ajudar a l’hora de cercar clients.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad