“Som mallorquí i no estic a s’atur”

Part i Banda

Fa uns anys que en Lluís Brunet fa cisternes netes. També les repara. La seva feina és dura i ha de menester paciència. Són moltes hores dins forats que moltes vegades poden resultar ofegants. De fet cada dues hores (aproximadament i depenent de la grandària) ha de sortir per poder renovar l’aire de l’interior de cada ‘pera’. “Aquells que diuen que la meva feina és senzilla o cara, segur que no la voldrien fer ells mateixos”, contesta. Per això aquestes festes ha fet i repartit pels comerços, uns curiosos calendaris per a 2020 on, a més del seu telèfon, deixa clara una cosa: “Som mallorquí i no estic a s’atur”, dues raons que creu el podran ajudar a l’hora de cercar clients.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad