Una nova creperia a Manacor?

Part i Banda

Avui, aprofitant que comença un nou any, volem encetar una secció més informal, un espai de ressonància de les veus del poble, aquelles que sentim pel carrer, les que mos fan ‘xiular’ les orelles i que no podrien anar a una notícia o reportatge qualsevol. Així idò, aquests dies hem pogut saber que al carrer Joan Lliteres, també conegut com a Carrer de Ciutat, hi muntaran un nou restaurant. En concret serà allà on fins fa poc hi havia una tenda de regals, a la planta baixa de la finca de la família Mercant.

En aquests moments ja hi fan feina per dins a fi de poder aprofitar també el gran pati que hi ha a l’interior, i per acabar de posar-ho en ordre com a espai gastronòmic de qualitat. Va guanyant força, a més, la possibilitat que sigui una nova creperia que li pugui fer competència a la més famosa actualment, la del carrer Francesc Gomila. Pareix esser que aquesta nova seria regentada per un conegut home de cuina, que ja coneix a la perfecció aquests tipus de plats que triomfen a Manacor des de fa més d’una dècada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad