Gris i Llull renoven el jazz manacorí a s’Agrícola

La sala d’actes es va omplir per escoltar la nova proposta de guitarra i bateria

Diumenge passat a les set de l’horabaixa i dins el calendari d’actes de Nadal programats per s’Agrícola, va tenir lloc un entranyable concert de jazz de dos joves músics manacorins residents a Barcelona: Sebastià Gris, a la guitarra, i Toni Llull, a la bateria.

Amb una total falta de protocol institucional, una notable simpatia i una elevada dosi d’improvisació (un element imprescindible del jazz), presentaren un mostrari de peces composades per Sebastià i arreglades per ambdós que se movien entre el jazz i l’electrònica. Amb títols tan curiosos com Caudillo que te pillo, els dos músics manacorins alternaren temes que qualificaren de “divertits” amb altres de factura més tècnica i seriosa, tots ells amb un element comú: la complexitat harmònica i el bon gust musical.

Sebastià i Toni tenen tota una sòlida formació musical a l’Escola de música del Liceu i, malgrat la seva joventut,  estan ja en disposició d’experimentar noves fórmules més arriscades. De fet, el format que presentaren diumenge, guitarra i bateria, no és gens usual. En tot cas una vetlada molt agradable i musicalment  instructiva a una Sala d’actes plena i amb forts aplaudiments.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad