Gris i Llull renoven el jazz manacorí a s’Agrícola

La sala d’actes es va omplir per escoltar la nova proposta de guitarra i bateria

Diumenge passat a les set de l’horabaixa i dins el calendari d’actes de Nadal programats per s’Agrícola, va tenir lloc un entranyable concert de jazz de dos joves músics manacorins residents a Barcelona: Sebastià Gris, a la guitarra, i Toni Llull, a la bateria.

Amb una total falta de protocol institucional, una notable simpatia i una elevada dosi d’improvisació (un element imprescindible del jazz), presentaren un mostrari de peces composades per Sebastià i arreglades per ambdós que se movien entre el jazz i l’electrònica. Amb títols tan curiosos com Caudillo que te pillo, els dos músics manacorins alternaren temes que qualificaren de “divertits” amb altres de factura més tècnica i seriosa, tots ells amb un element comú: la complexitat harmònica i el bon gust musical.

Sebastià i Toni tenen tota una sòlida formació musical a l’Escola de música del Liceu i, malgrat la seva joventut,  estan ja en disposició d’experimentar noves fórmules més arriscades. De fet, el format que presentaren diumenge, guitarra i bateria, no és gens usual. En tot cas una vetlada molt agradable i musicalment  instructiva a una Sala d’actes plena i amb forts aplaudiments.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad