El ConectaBalear reincorpora el central argentí Lucas Armesto

Encara no està confirmat que debuti dissabte contra l’Urbia Palma a Son Moix

El ConectaBalear CV Manacor estrena l’any amb reincorporació d’un fitxatge central. Es tracta de Lucas Armesto, de 35 anys, que ja va debutar la temporada passada amb l’equip manacorí, procedent de l’equip campió de la lliga argentina, UPCN San Juan. El club no revela si el fitxatge debutarà dissabte en el derbi que els enfrontarà a l’Urbia Palma al pavelló de Son Moix.

Armesto, amb 2.00 metres d’alçada, un bloqueig a 3,35 metres d’altura i un atac a 3,55 metres, ve a reforçar el centre de l’àrea manacorina després que l’equip de Jaume Febrer tengui confirmada, per a tota la temporada, la baixa per lesió de genoll del central Rafael Martins. I és que Armesto ja va mostrar clares qualitats en bloqueig i en atac, motiu pel qual tant el club com el cos tècnic de l’equip sènior de Superlliga s’han decidit a reincorporar-lo per segona temporada consecutiva.

Jaume Febrer s’ha mostrat satisfet de la tornada de Armesto a el club perquè “es tracta d’un jugador de qualitat que ens reforçarà l’atac i el bloqueig pel centre de la xarxa”. Per la seva banda Lucas Armesto s’ha mostrat feliç per tornar a Manacor “on sempre em vaig sentir a gust” i ha afirmat que està convençut que “farem entre tots una bona segona ronda de la competició, si tots sumam i tenim present que l’important és l’equip per sobre de les persones”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad