L’Ajuntament prohibeix els petards durant Cap d’Any, Reis i Sant Antoni

Fa públic un ban municipal on autoritza la Policia Local a retirar-los immediatament

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha firmat avui un ban municipal en nom de l’Ajuntament prohibint l’utilització d’artefactes pirotècnics durant les festes de Cap d’Any, Reis i Sant Antoni, per gaudir de les celebracions “d’una manera segura i saludable”, explica el document, on s’autoritza als agents de la Policia Local a que procedeixin, en cas que l’ús d’aquest material posi en risc a persones i béns, la seva immediata retirada i custòdia.
Així, es prohibeix qualsevol encesa de petards, coets, traques etc, “que puguin pertorbar la convivència ciutadana, la utilització pacífica de les vies i espais públics i el desenvolupament normal dels foguerons i la resta d’actes col·lectius de les festes”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad