L’Ajuntament prohibeix els petards durant Cap d’Any, Reis i Sant Antoni

Fa públic un ban municipal on autoritza la Policia Local a retirar-los immediatament

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha firmat avui un ban municipal en nom de l’Ajuntament prohibint l’utilització d’artefactes pirotècnics durant les festes de Cap d’Any, Reis i Sant Antoni, per gaudir de les celebracions “d’una manera segura i saludable”, explica el document, on s’autoritza als agents de la Policia Local a que procedeixin, en cas que l’ús d’aquest material posi en risc a persones i béns, la seva immediata retirada i custòdia.
Així, es prohibeix qualsevol encesa de petards, coets, traques etc, “que puguin pertorbar la convivència ciutadana, la utilització pacífica de les vies i espais públics i el desenvolupament normal dels foguerons i la resta d’actes col·lectius de les festes”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad