Carme Duran és la millor universitària de Manacor amb un 9,6 de mitjana

Marina Riera i Miquel Xavier Duran són els altres dos guardonats dels Premis als Estudis Universitaris

Carme Duran és la millor estudiant universitària del municipi de Manacor. Aquest dilluns matí s’ha dut a terme a la sala de batlia de l’Ajuntament l’acte de lliurament dels Premis als Estudis Universitaris 2018-2019, que reconeixen l’esforç i els resultats acadèmics de l’alumnat universitari destacat manacorí. Aquesta és la catorzena edició dels premis dotats econòmicament amb 500, 300 i 200 euros respectivament.

Els millors han estat:

  • Carme Duran Riera, pels estudis de Grau en Dret per la Universitat de les Illes Balears, on obtingué una qualificació mitjana de 9,630 i la xifra de 9 matrícules d’honor;
  • Marina Riera Garcia, pels estudis de Grau en Estudis d’Espanyol i de Clàssiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, on obtingué una nota mitjana de 9,440 i 7 matrícules d’honor;
  • i Miquel Xavier Duran Vaquer, pels estudis de Grau en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona, on obtingué la qualificació mitjana de 9,390 i 5 matrícules d’honor.

El batle, Miquel Oliver, ha volgut donar-los l’enhorabona: “Sou referents de Manacor i no només en sou el futur sinó també el present”. A més, els ha volgut desitjar “el millor a la vida i que el món laboral us aculli amb la dignitat que us mereixeu”. Finalment ha volgut ampliar l’enhorabona també als familiars pels resultats obtinguts i agrair-los ser pacients i acompanyar-los en aquest camí. A l’acte hi eren presents Jaume Rigo, responsable del Centre Universitari de Manacor, i Mateu Marcé, regidor d’Educació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad