Carme Duran és la millor universitària de Manacor amb un 9,6 de mitjana

Marina Riera i Miquel Xavier Duran són els altres dos guardonats dels Premis als Estudis Universitaris

Carme Duran és la millor estudiant universitària del municipi de Manacor. Aquest dilluns matí s’ha dut a terme a la sala de batlia de l’Ajuntament l’acte de lliurament dels Premis als Estudis Universitaris 2018-2019, que reconeixen l’esforç i els resultats acadèmics de l’alumnat universitari destacat manacorí. Aquesta és la catorzena edició dels premis dotats econòmicament amb 500, 300 i 200 euros respectivament.

Els millors han estat:

  • Carme Duran Riera, pels estudis de Grau en Dret per la Universitat de les Illes Balears, on obtingué una qualificació mitjana de 9,630 i la xifra de 9 matrícules d’honor;
  • Marina Riera Garcia, pels estudis de Grau en Estudis d’Espanyol i de Clàssiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, on obtingué una nota mitjana de 9,440 i 7 matrícules d’honor;
  • i Miquel Xavier Duran Vaquer, pels estudis de Grau en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona, on obtingué la qualificació mitjana de 9,390 i 5 matrícules d’honor.

El batle, Miquel Oliver, ha volgut donar-los l’enhorabona: “Sou referents de Manacor i no només en sou el futur sinó també el present”. A més, els ha volgut desitjar “el millor a la vida i que el món laboral us aculli amb la dignitat que us mereixeu”. Finalment ha volgut ampliar l’enhorabona també als familiars pels resultats obtinguts i agrair-los ser pacients i acompanyar-los en aquest camí. A l’acte hi eren presents Jaume Rigo, responsable del Centre Universitari de Manacor, i Mateu Marcé, regidor d’Educació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad