Qui vulgui ser part de la Cavalcada de Reis ja pot apuntar-se

L’Ajuntament anima a participar ja sigui “d’àngel, patge o el que es vulgui”, i deixa un mòbil d’inscripció

L’ajuntament de Manacor ha obert una nova porta per poder participar de les festes de Nadal a la ciutat. Per això ha posat a disposició un número de telèfon a disposició de tots els veïnats pels qui vulguin participar en la cavalcada de Reis a Manacor. “Sigui d’àngel, de patge o del que tu vulguis!”, anima el consistori a través de les seves xarxes socials. I deixa un mòbil per qui vulgui apuntar-se: 672 629 820.

L’arribada dels Reis d’Orient està prevista pel dia 5 de gener a les 18 hores a l’avinguda del Parc. Des de d’allà, ja les 18,45 h començarà la tradicional Cavalcada a l’avinguda de Baix des Cós en direcció cap a la plaça del Palau. Està previt que tota la comitiva arribi a les 19,15 hores a la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors per adorar el nin Jesús. Mitja hora més tard, a les 19,45 hores, sortiran a saludar i repartir caramels.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad