Qui vulgui ser part de la Cavalcada de Reis ja pot apuntar-se

L’Ajuntament anima a participar ja sigui “d’àngel, patge o el que es vulgui”, i deixa un mòbil d’inscripció

L’ajuntament de Manacor ha obert una nova porta per poder participar de les festes de Nadal a la ciutat. Per això ha posat a disposició un número de telèfon a disposició de tots els veïnats pels qui vulguin participar en la cavalcada de Reis a Manacor. “Sigui d’àngel, de patge o del que tu vulguis!”, anima el consistori a través de les seves xarxes socials. I deixa un mòbil per qui vulgui apuntar-se: 672 629 820.

L’arribada dels Reis d’Orient està prevista pel dia 5 de gener a les 18 hores a l’avinguda del Parc. Des de d’allà, ja les 18,45 h començarà la tradicional Cavalcada a l’avinguda de Baix des Cós en direcció cap a la plaça del Palau. Està previt que tota la comitiva arribi a les 19,15 hores a la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors per adorar el nin Jesús. Mitja hora més tard, a les 19,45 hores, sortiran a saludar i repartir caramels.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad