L’hospital de Manacor organitza un concurs intern de decoració nadalenca

Els serveis de Radiologia, Farmàcia i Esterilització guanyen el primer Concurs de Decoració de Nadal. Just abans de la celebració del tradicional refrigeri de Nadal de l’Hospital, es va fer entrega dels tres premis. La deliberació va ser, segons el jurat qualitficador, “molt difícil ja que hi havia molt de nivell entre els vint serveis que s’havien presentat”. Radiologia, Farmàcia i Esterilització han estat el que més han complert amb les bases del concurs que demanava originitat, feina d’equip i reciclatge. Enhorabona als guanyadors.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad