Nadal, entre la cuina i la polèmica

Rafel Nadal torna per partida doble, en una nova entrevista i a TVE, el dia 25, a Masterchef Junior

Nadal torna per Nadal. Torna a les pàgines dels diaris i a la televisió pública. Res d’especial… o sí?. Després de dies de silenci, de tranquilitat i d’esperit festiu i nins de vacances, en Rafel ha tornat a obrir la polèmica en una entrevista que publica Diario de Mallorca (que aprofita que hi ha un dia sense edició pel mig per fer-la durar dos dies consecutius), i on torna a contestar al batle de Manacor, Miquel Oliver, afirmant que efectivament es tracta d’un atac municipal contra la seva persona.

Nadal, a més, diu desconèixer quin és l’entorn del que va parlar Oliver a les repetides entrevistes i declaracions que es succeïren a la carta escrita pel tennista fa dues setmanes. Ell es responsabilitza de l’escrit, filtrat a determinats mitjans, perquè l’Acadèmia és ell mateix i els seus 300 treballadors, diu. Un exercici de simplicitat que es pot entendre a la península o inclús a Palma, però que no acaba de convèncer a la meitat de Manacor. És evident que Nadal tot sol no és qui podrà construir 275 xalets a Torreflorida o ampliar l’hotel-residència. L’entorn és important i el de Nadal ho és molt.

Nadal no es creu que el batle no el volgués atacar a ell personalment

Nadal, a l’entrevista, també nega un tracte de favor en el fet que el Govern aprovés, aquesta vegada sí que només per ell, una llei que va permetre aixecar tot un complexe tennístic i esportiu privat en uns terrenys rústics; i fa unes setmanes també li donés llum verda per ampliar-lo. Era (i és) el número u i s’havia d’aprofitar l’oportunitat abans que el centre de tecnificació volés cap a altres països. Llàstima que entre mig d’un permís i un altra, Nadal ja hagi obert dues acadèmies més, una a Grècia i una altra a Mèxic. En tot cas hem d’estar agraïts per tenir la seu principal a la ciutat.

A Masterchef Junior

Però per Nadal, com dèiem, tendrem a Nadal per partida doble. I és que Televisió Espanyola aprofita el dia de festa per emetre el programa de Masterchef Junior (un concurs per a nins i nines que volen ser cuiners), gravat durant l’estiu a l’Acadèmia i que mostrarà l’entorn manacorí per tot l’estat i en horari de màxima audiència. Una oportunitat de veure el tennista somrient i simpàtic, fora de l’acritud de la polèmica.

La setena temporada del talent culinari (estrenada aquest dilluns), farà que demà els aspirants visitin la Rafa Nadal Academy, on cuinaran per a la família i els alumnes del tennista, en la prova “amb el major nombre de comensals de la història del concurs culinari infantil”, com diu la promoció del propi programa, que recorda que a Manacor (o millor dit al centre d’alt rendiment) hi viuen nins i nines de 42 països diferents, amb l’objectiu de formar-se “tennística, acadèmica i humanament”.

La nedadora Ona Carbonell i la nutricionista de Rafa i dels jugadors de l’acadèmia, Gemma Bes, ajudaran al jurat a dissenyar un menú de quatre plats que degustaran els alumnes, els professors de centre i alguns dels familiars den Rafa. En total seran 110 convidats.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad