Nadal, entre la cuina i la polèmica

Rafel Nadal torna per partida doble, en una nova entrevista i a TVE, el dia 25, a Masterchef Junior

Nadal torna per Nadal. Torna a les pàgines dels diaris i a la televisió pública. Res d’especial… o sí?. Després de dies de silenci, de tranquilitat i d’esperit festiu i nins de vacances, en Rafel ha tornat a obrir la polèmica en una entrevista que publica Diario de Mallorca (que aprofita que hi ha un dia sense edició pel mig per fer-la durar dos dies consecutius), i on torna a contestar al batle de Manacor, Miquel Oliver, afirmant que efectivament es tracta d’un atac municipal contra la seva persona.

Nadal, a més, diu desconèixer quin és l’entorn del que va parlar Oliver a les repetides entrevistes i declaracions que es succeïren a la carta escrita pel tennista fa dues setmanes. Ell es responsabilitza de l’escrit, filtrat a determinats mitjans, perquè l’Acadèmia és ell mateix i els seus 300 treballadors, diu. Un exercici de simplicitat que es pot entendre a la península o inclús a Palma, però que no acaba de convèncer a la meitat de Manacor. És evident que Nadal tot sol no és qui podrà construir 275 xalets a Torreflorida o ampliar l’hotel-residència. L’entorn és important i el de Nadal ho és molt.

Nadal no es creu que el batle no el volgués atacar a ell personalment

Nadal, a l’entrevista, també nega un tracte de favor en el fet que el Govern aprovés, aquesta vegada sí que només per ell, una llei que va permetre aixecar tot un complexe tennístic i esportiu privat en uns terrenys rústics; i fa unes setmanes també li donés llum verda per ampliar-lo. Era (i és) el número u i s’havia d’aprofitar l’oportunitat abans que el centre de tecnificació volés cap a altres països. Llàstima que entre mig d’un permís i un altra, Nadal ja hagi obert dues acadèmies més, una a Grècia i una altra a Mèxic. En tot cas hem d’estar agraïts per tenir la seu principal a la ciutat.

A Masterchef Junior

Però per Nadal, com dèiem, tendrem a Nadal per partida doble. I és que Televisió Espanyola aprofita el dia de festa per emetre el programa de Masterchef Junior (un concurs per a nins i nines que volen ser cuiners), gravat durant l’estiu a l’Acadèmia i que mostrarà l’entorn manacorí per tot l’estat i en horari de màxima audiència. Una oportunitat de veure el tennista somrient i simpàtic, fora de l’acritud de la polèmica.

La setena temporada del talent culinari (estrenada aquest dilluns), farà que demà els aspirants visitin la Rafa Nadal Academy, on cuinaran per a la família i els alumnes del tennista, en la prova “amb el major nombre de comensals de la història del concurs culinari infantil”, com diu la promoció del propi programa, que recorda que a Manacor (o millor dit al centre d’alt rendiment) hi viuen nins i nines de 42 països diferents, amb l’objectiu de formar-se “tennística, acadèmica i humanament”.

La nedadora Ona Carbonell i la nutricionista de Rafa i dels jugadors de l’acadèmia, Gemma Bes, ajudaran al jurat a dissenyar un menú de quatre plats que degustaran els alumnes, els professors de centre i alguns dels familiars den Rafa. En total seran 110 convidats.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad