El ConectaBalear es despedeix de la Copa del Rei

Els manacorins no aguanten el bon joc de l’Ushuaia Eivissa i perden 3 a 1

La Copa del Rei ja no està a l’abast del ConectaBalear, que ahir va perdre per 3-1 davant Ushuaia Eivissa, escapant-li tota possibilitat matemàtica. Així tanca la primera volta amb derrota al pavelló des Viver mentre Ushuaia Eivissa es fica al sextet de la Copa que tindrà lloc al pavelló de Son Moix a Palma.

L’equip de Jaume Febrer va sortir ahir a la pista sense estar molt convençut de les seves possibilitats de guanyar. Solament en el segon set va exhibir veritable intenció de plantar cara al conjunt local. La resta va ser un joc caòtic. Amb un servei potent i un atac i bloqueig efectiu, l’Ushuaia va guanyar la primera, tercera i quarta mànigues per més de cinc punts de distància. Els 25 punts de l’oposat Wallaf Oliveira no van donar treva a un ConectaBalear minvat en la seva actuació d’atac. Els encerts del receptor Thiago Vanole, amb 24 punts, 20 dels quals van ser en atac, afegit al seu potent servei, no van ser suficients per aturar el joc més efectiu i ordenat dels eivisencs.

FICHA TÉCNICA: USHÜAIA EIVISSA-CONECTABALEAR CV MANACOR: 3-1

PARCIALS: (25-16), (18-25), (25-20) y (25-13)

ALINEACIONS:

USHUAIA EIVISSA: Putini P., Sugrañes J. Moses J., Fernández F.J. (L), Ewert M., Nassini S. y Oliveira W. También jugaron Ramírez S., Borges A., Sánchez V., Abdelhedi Y. y Monteagudo J.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Lorente R., Costa Viana J., Vanole Th. López D., Marqués R. Rodríguez A. y Català A. (L). También jugaron Palacios P. Palomares S. Gibanel S. y Cabrer J.F.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad