Es tanca al teatre la ronda municipal per explicar el Pla General

Ara només falta l’aprovació definitiva per part del Consell de Mallorca

L’equip de govern manacorí ha tancat avui la tercera de les reunions informatives per explicar el Pla General als ciutadans, aquesta vegada fent més incís al nucli de Manacor i la urbanització de Son Talent. Desenes de persones s’han apropat fins al Teatre de Manacor per escoltar les explicacions de l’equip redactor i el gabinet encarregat de contestar les al·legacions, alhora que s’han expressat diferents dubtes al llarg de les dues hores que ha durat la sessió.

La regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa, acompanyada del batle Miquel Oliver, ha encetat la trobada valorant les millores del pla pel nucli manacorí i recordant el calendari de la tramitació, que acabà municipalment el passat 4 de novembre amb l’aprovació provisional per part de ple. El que fa que ara només resti l’aprovació definitiva per part del Consell de Mallorca.

La documentació del Pla ja es pot consultar a la web municipal

Durant la sessió s’ha parlat de la problemàtica de l’expropiació de les zones verdes, de les millores de la normativa urbanística o dels 34 informes sectorials per part d’altres administracions, entre d’altres coses. Els veïnats s’han preocupat per temes com l’edificació al polígon de Torreflorida, la mobilitat relativa a la urbanització de son Talent o la ubicació dels terrenys a compensar pels propietaris de solars al barri dels molins de Fartàritx.

El Pla General ha rebut un total de 926 al·legacions, de les quals un 43% s’han acceptat en part i un 15% totalment. Cal recordar que tota la documentació del Pla General fa unes setmanes que es pot consultar al web de l’ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad