Eva Fernández Trio durà jazz de qualitat a Manacor

‘Nohihatemps’ programa pel proper 8 de febrer a la vituosa vocalista-saxofonista i el seu grup

La promotora manacorina Nohihatemps anuncia nou concert per dia 8 de febrer a les 19:30h al Teatre de Manacor. Es tracta del que duran a terme Eva Fernandez Trio, que presentarà el seu disc Yo Pregunto (Taller de Músics/Discmedi, 2018). El trio està format per Eva Fernández (veu i saxo) Josep Munar (guitarra) i Enric Fuster (bateria).

Yo Pregunto és un homenatge a la poesia d’artistes com Alfonsina Storni, Alfonso Costafreda, Alejandra Pizarnik o Julio Cortázar. “Els poemes que formen el disc van ressonar tan fort quan els vaig llegir que vaig haver de començar a cantar-los” escriu l’autora a la contraportada del disc. Josep Munar fa tàndem compositiu amb Eva Fernández a l’hora de musicar aquests poemes units per la premissa estilística “menys és més” i el jove bateria Enric Fuster és l’encarregat de descarregar la rítmica impecable i necessària per aquest projecte.

El trio ha presentat el disc arreu del món. Per posar alguns exemples han actuat a: Festival de Gaume (Bèlgica), Festival Ou Tonalidades (Portugal), Festival Chellah (Marroc), Gregory’s Jazz club (Roma), Usina del Arte (Argentina), Okcheon Jiyong Festival (Corea), London Catalan Festival (Londres), Airenruta Jazz (Palencia), Festival Músiques Sensibles (Barcelona), Festival Femina Jazz (Madrid)… però el més curiós de tot es que la primera actuació que va fer la formació en format trio va ser a la ciutat dins el Manacor Jazz de l’any 2017, també organitzat per Nohihatemps.

L’èxit va ser total ja que es varen acabar totes les entrades a pocs dies del concert. En certa manera, es pot dir que es tanca un preciós cercle. Dia 8 de febrer podrem veure l’evolució que ha tingut el projecte o descobrir-ho de bell nou. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden comprar al Teatre i Auditori de Manacor i a la seva pàgina web www.teatredemanacor.cat. Organitza Nohihatemps i sonoritza Audiomosso amb la col·laboració del Teatre de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad