L’IES Manacor reforça el seu batxillerat internacional

L’ajuntament de Manacor firma un conveni de col·laboració amb el centre

Un representant de l’IES Manacor, Miquel Amengual, i el batle Miquel Oliver, han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració entre el centre educatiu i l’Ajuntament, que apuntala la recent instauració del Batxillerat internacional. Segons el conveni, la seva instauració completa l’oferta educativa de la comarca ampliant el ventall de modalitats possibles de batxillerat, donant “solvència al cercle de l’educació postobligatòria de vocació acadèmica i donant resposta a una creixent demanda d’estudis innovadors”.

A més, aquest fet reforça el paper de Manacor com a referent de la comarca de Llevant pel que fa a formació, “tant el centre educatiu com el municipi es mostren llocs idonis per a la instauració del nou batxillerat”. Pel que respecte a la inversió, la clàusula segona del conveni estableix les obligacions i compromisos econòmics assumits per les parts, concretant que el cost principal de la instauració del batxillerat l’assumeix la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. Amb una aportació de l’APIMA i de l’Editorial Vicens Vives, així com el compromís de l’ajuntament de Manacor a aportar 4.500 euros.

La idea de la implantació del Batxillerat internacional l’IES Manacor té els seus orígens a l’antic institut IES Na Camel·la, quan un grup de professors varen mostrar el seu interès per aquesta modalitat de batxillerat quan es va implantar a l’IES Son Pacs. En aquells moments però, l’IES Manacor no comptava amb unes instal·lacions adequades.

Segons explica el centre en el Pla de Viabilitat que ha elaborat, la implementació del Batxillerat internacional a Manacor completa l’oferta educativa de la comarca, dóna resposta a una creixent demanda d’estudis innovadors i de qualitat i reforça el paper de Manacor com referent de la comarca de Llevant quant a formació. A la signatura hi ha estat present el regidor d’Educació, Mateu Marcé.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad