L’escola de Sa Torre es posa ‘a la venda’

Nova protesta pel retràs en les obres de reforma, que no començaran fins el març o abril

L’escola de Sa Torre, pendent encara de la reforma promesa després que el centre s’hagués de desallotjar fa més d’un any per una plaga de formiga blanca, ha aparegut avui amb dos cartells de ‘Se Vende’ als dos portals d’entrada. En un d’ells, allà on es pot escriure una referència i un número de telèfon s’hi ha apuntat, irònicament el nom de la presidenta del Govern, Francina Armengol i el número fixe de la conselleria d’Educació, el 971177800. L’altre du els noms del batle de Manacor, Miquel Oliver i la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa i el número de l’Ajuntament.

Aquesta és una altra iniciativa de protesta dels pares de nins que actualment fan escola a aules de l’IES Manacor i que ja tocarien haver tornat al col·legi de la plaça de Sa Torre, segons les promeses inicials del Govern. Ja fa un mes, desenes d’aquests pares van protagonitzar una cacelorada per mostrar el descontent amb la situació, i la manca d’informació concreta fins ara.

Precisament fa un mes la Conselleria va informar que el projecte de reforma estava acabat i en supervisió, que ja tocaria estar resolta. Ara s’ha de demanar la llicència d’obres a l’Ajuntament. “Tan aviat com tenguem llicència licitarem les obres per via d’urgència i la previsió és que puguin començar entre març i abril de l’any vinent i que estiguin acabades abans de final de l’any 2020″, informa el Govern. El pressupost reservat a l’IBISEC (institució de la pròpia Conselleria que es dedica a realitzar els projectes) dins 2020 per a aquesta actuació és de 840.353 euros.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad